0 Items
Kies een categorie
Kies een categorie
Anita

Wie zijn wij

Ik ben Anita, gehuwd met Herman en moeder van een inmiddels volwassen zoon. In onze vrije tijd zijn Herman en ik vaak te vinden in de natuur om onze connectie te versterken en heerlijk tot rust te komen.

Ik ben meervoudig Reiki Master Teacher, Holistisch therapeut, Aroma- en Bachbloesem therapeut, Fytotherapeut en geef de inwijdingen die in onze webshop vermeld staan. Daarnaast ondersteun ik als spiritueel mentor mensen met advies of tips, te helpen met vragen of hen te begeleiden op hun spiritueel pad. Ook dieren hebben een speciaal plaatsje in mijn hart, als energetisch dierentherapeut ondersteun en behandel ik regelmatig dieren voor stress, onzekerheid of herstel na medische ingreep of ziekte.

De mooie pure energie die Moeder Aarde ons geeft is de energie waarmee ik iedere dag mens en dier ondersteun, help en healing geef. Dit kan zijn met de energie van de natuur zelf, maar ook door middel van kruidengeneeskunde, aromatherapie en Bach bloesem.


Ik ben Herman, meervoudig Reiki Master, medium, holistisch therapeut en spiritueel coach. Als holistisch therapeut gebruik ik verschillende technieken zoals 999 Chi, een energetisch systeem die ik zelf heb gechanneld. Daarnaast gebruik ik ook reeds bestaande reiki technieken, kristal therapie en oude Chinese geneeswijze zoals - acupressuur en energetische acupunctuur.

Als spiritueel coach begeleid en motiveer ik graag mensen die zich spiritueel willen ontwikkelen.

Pin It

Support

Heb je vragen neem contact op.
Volg ons op social media.

  • +31652024800
  • anita@reikionline.info

Bedrijfsgegevens

Reiki Online Logo
  • Reiki Online
  • KvK inschrijving: 73034355
  • BTW nummer: NL001360775B27
  • IBAN nummer: NL78KNAB0257946624

Inloggen