Wie zijn wij

Ben jij op zoek naar iemand die je verder kan helpen op je spirituele pad of wil je een stukje begeleiding. Als Reiki Masters kunnen wij je persoonlijk hierbij helpen, of je nu helemaal nieuw bent of al jarenlang ervaring hebt. Wij doen dit met veel passie en overtuiging.

Naast Usui Reiki gebruiken we heel veel andere reiki- en behandelmethodes, die wij ook vaak zelf hebben ontwikkeld. Naast een heel groot assortiment van meer dan 1000 Reiki inwijdingen, zowel Nederlands- als Engelstalig, hebben we ook kristallen en nog meer producten die je op je spirituele reis kunnen helpen.

anita

Anita, Oprichter van Reiki Online
Ik ben o.a. Usui Reiki Master Teacher, Celtic Reiki Master, Usui Grand Master, Sekhem Seichem Reiki Master, gecertificeerd Fairyologist en Energetisch Dierentherapeut, spiritueel coach en mentor en gecertificeerd Aroma- en Bach Bloesem therapeut.

Ik ondersteun, begeleid en coach dagelijks mensen die zich willen ontwikkelen in het toepassen van de verschillende Reiki systemen. Naast het geven van inwijdingen in de verschillende Reiki systemen, heb ik inmiddels ook zelf een 5-tal gratis kruiden inwijdingen gechanneld. Buiten de verschillende artikelen die ik op onze website heb gepubliceerd, heb ik een aantal mini e-Books geschreven. Als gecertificeerd Emotie management therapeute behandel ik mensen via een energetisch systeem, door middel van verschillende technieken zoals EFT en TAT.herman

Herman, Founder van diverse Reiki modaliteiten
Ik ben o.a. Usui Reiki Master, Celtic Reiki Master, Medium, spiritueel coach en mentor.

Ik behandel bijna dagelijks mensen met chronische pijnklachten, zoals fibromyalgie, en psychische klachten met Reiki modaliteiten die ik hier speciaal voor heb gechanneld en ontwikkeld. Hiervoor maak ik gebruik van energetische technieken gebaseerd op oude Chinese geneeskunde zoals acupunctuur en acupressuur. Als medium help ik mensen die overweldigd zijn door negatieve entiteiten of energieën of magie. 

 

Pin It
keyboard_arrow_up