Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en inwijdingen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Naar Nieuwsbrief

Spirituele Beurs

19 & 20 oktober van 11.00-17.30 uur
Adres; Volmarlaan 17 te Rijswijk
Gratis entree .. Komen jullie ook ?
Misschien tot dan

Verzendkosten Product(en)

Nederland € 4,95 ; Belgie € 8,95
Gratis verzending vanaf:
Nederland € 40,00 ; Belgie € 50,00
Naar Webshop

Kruiden worden veelal ingezet als thee, waarbij ze voor medicinale doeleinden worden gebruikt. De dosis die gebruikt wordt voor deze thee is vaak sterker dan gebruikt wordt voor een "gewone" thee.

Hierdoor kan de thee vrij bitter smaken, deze bitterheid kun je wat afzwakken door wat zoethout of honing aan de thee toe te voegen. Het is daarnaast verstandig om, als je begint met een specifieke thee voor een medicinaal doeleinde, eerst een kleine hoeveelheid van de thee te nemen, dus een half kopje in plaats van een heel kopje. Hierdoor kun je aan de smaak wennen en kan je lichaam wennen aan de werking van de desbetreffende kruidenthee.

Bijna alle kruiden kunnen als thee worden ingezet om bepaalde problemen, pijnen of aandoeningen te verzachten of te verhelpen. Dit is niets nieuws, de methodiek is al eeuwen oud, onze voorvaderen gebruikten al kruiden om gezond te blijven.

Wat ik wel wil aangeven is dat kruiden ondersteunend zijn en NOOIT vervanging mogen zijn van de professionele geneeskunde. Ga als je klachten hebt dus altijd eerst naar je (huis)arts.
Neem eens een kijkje in ons aanbod van kruiden. (binnenkort wordt deze verder uitgebreid)

Pin It
keyboard_arrow_up