Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en inwijdingen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Naar Nieuwsbrief

Spirituele Beurs

19 & 20 oktober van 11.00-17.30 uur
Adres; Volmarlaan 17 te Rijswijk
Gratis entree .. Komen jullie ook ?
Misschien tot dan

Verzendkosten Product(en)

Nederland € 4,95 ; Belgie € 8,95
Gratis verzending vanaf:
Nederland € 40,00 ; Belgie € 50,00
Naar Webshop


Afgelopen tijd heb ik meerdere keren te horen gekregen dat het zo mooi was dat ik deze ‘gave’ heb, dat ik mensen met de universele energie kan ondersteunen. En dan schrik ik eigenlijk een beetje.

Lieve mensen, Reiki is geen gave. Wij hebben allemaal de mogelijkheid om deze mooie energie te gebruiken voor onszelf en anderen. Van jongst af aan zit deze kennis al in ons, echter gedurende onze reis op deze aarde, vergeten wij dit, omdat er veel andere dingen van ons verlangt worden. We hebben het te druk om daar aandacht aan te geven en langzaamaan verdwijnt deze kennis.

Door een inwijding in een bepaalde energie, het maakt niet uit welke Reiki inwijding en dus een specifieke energie, wordt een deel van deze kennis weer voor ons beschikbaar en kunnen we deze energie, die gewoon om ons heen is, weer voelen en gaan gebruiken.  

Dus ook JIJ kunt deze mooie energie ontvangen en gebruiken.
Wil je weten wat er allemaal mogelijk is, kijk dan eens rond op onze website of email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It
keyboard_arrow_up