Reclameren
We doen onze uiterste best om uw bestelling op tijd, correct en zonder beschadiging bij u te bezorgen. Maar ondanks alle goede zorgen van alle mensen die geholpen hebben om de bestelling bij u thuis te bezorgen is het altijd mogelijk dat tijdens dit hele traject er iets met uw bestelling gebeurt.

Mocht er iets mis zijn met uw bestelling, beschadigde producten, teveel, te weinig, verkeerd, ontbreken of anderszins, meld dit dan binnen twee dagen aan ons via een email, lever altijd foto’s aan waarop de schade duidelijk zichtbaar is. Zonder deze foto(s) kunnen wij uw melding niet in behandeling nemen.
Na ontvangst van uw email krijgt u een bevestiging ons en nemen we contact op met u.Voorwaarden retourneren
De zichttermijn van 7 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken

* Artikel(en) is/zijn onbeschadigd en niet gebruikt
* Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele originele labels en/of stickers
* Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen

Wij hanteren een zichttermijn van 7 dagen, na ontvangst van de goederen, om zonder opgaaf van redenen een artikel te retourneren. Het artikel kan alleen onbeschadigd en ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.

De kosten voor het verzenden van de te retourneren artikel(en) zijn voor uw rekening. Na ontvangst van de door u geretourneerde artikel(en) storten wij het volledige aankoopbedrag binnen 30 dagen aan u terug.
Let op: de retour verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Echter, voor een artikel dat dusdanig beschadigd is of gebruikssporen bevat die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het artikel vast te stellen, bent u aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen.
keyboard_arrow_up