0 Items
Kies een categorie
Kies een categorie

DISCLAIMER 
Ondanks dat wij alle vertrouwen hebben in dat wat wij doen, willen wij een ieder er op attenderen dat GEEN van onze behandelingen, zoals een ‘healing’, inwijding of anders op de pagina’s vermeld, vervanging is van een reguliere medische behandeling of ingreep door een arts. Wij stellen géén medische diagnose en schrijven geen enkele vorm van medicatie voor. Indien je twijfels heebt over je medische toestand of conditie dien je contact op te nemen met je behandelend arts. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies, misbruik en/of foutief gebruik van de door ons geplaatste informatie, ‘healing’ en/of inwijding.


VOORWAARDEN
Alle betalingen dienen vooraf te worden voldaan tenzij anders schriftelijk is overeengekomen en er is geen restitutie mogelijk. 
Een coupon korting kan alleen tijdens een bestelling in de destreffende periode/aktie ingediend worden en kan na ontvangst van uw betaling niet meer geclaimd worden.

Alle artikelen, fotomateriaal en informatie blijven eigendom van Reiki Online en mogen uitsluitend met schriftelijke permissie gebruikt worden door derden.
 

PRIVACY
Reikionline.info respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat je gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Je persoonsgegevens worden in overeenstemming met alle toepasselijke privacy-regelgeving behandeld. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Reikionline.info bewaart je persoonsgegevens en gegevens. Je gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering op grond van een wettelijk voorschrift.

Pin It

Support

Heb je vragen neem contact op.
Volg ons op social media.

  • +31652024800
  • anita@reikionline.info

Bedrijfsgegevens

Reiki Online Logo
  • Reiki Online
  • KvK inschrijving: 73034355
  • BTW nummer: NL001360775B27
  • IBAN nummer: NL78KNAB0257946624

Inloggen