Het is niet snel dat ik een artikel wijdt aan een inwijding, echter zo nu en dan voel en weet je dat je er net iets meer aandacht aan moet besteden. Dit is het geval met het Magickal Lichtwerk Programma.

Het Magickal Lichtwerk Programma is Reiki met een vleugje magie. Het is uniek energieprogramma met een grote kracht. Het is gemakkelijk te gebruiken en is te gebruiken op alle gebieden van je leven. Zelfs als je geen magie beoefent, is dit systeem een ​​must voor iedereen. Iedereen kan dit systeem leren en gebruiken omdat er geen voorwaarden zijn, al hoewel basiskennis van energiewerk verstandig is, bij voorkeur (maar niet vereist) een Reiki Master of Kundaini Reiki Master. Het Magickal Lichtwerk Programma leert je over de 12 Universele Wetten en hoe ze kunnen worden gebruikt om het leven te creëren dat je wilt met behulp van Magie en Lichtwerk. Er zijn 6 Afstemmingen die je helpen om je te verbinden met de rijken van de engelen, feeën, draken en nog veel meer. Je leert ook hoe je verbinding kunt maken met de Godin, Hogere Zelf en Spiritgidsen. Je ontvangt de belangrijkste introductiehandleiding die je leert over de 12 universele wetten en hoe je ermee kunt werken door middel van magie en lichtwerk. Via dit systeem krijg je ook meditaties, spreuken en rituelen.

Naast dit mooie Reikisysteem heeft Daelyn Wolf ook een Gevorderde Graad gechanneld. Deze gevorderde graad kent 5 afstemmingen. Hierin leer je je energie te verhogen naar een nieuw niveau van bewustzijn, obstakels en blokkades te overwinnen op je spirituele- en levenspad, je kennis van magick en energie te verbeteren met en hoe hulpmiddelen zoals kruiden, kristallen, stenen en planten hierbij in te zetten. De minimale eis voor dit programma is dat je al de inwijdingen in het Magickal Lichtwerk Programma hebt ontvangen.

In beide programma's wordt heel duidelijk allerlei dingen uitgelegd en voorbeelden gegeven hoe je de energie kunt gebruiken. Het is in zijn totaliteit een mooi naslagwerk dat je verder kan helpen op je pad.

Normaal gesproken vraag ik voor de inwijdingen in het Magickal Lichtwerk Programma € 99,00 maar gedurende de maand oktober bied ik deze aan voor € 75,00

De inwijdingen in het het Magickal Lichtwerk Gevorderde Graad Programma waar ik normaal € 50,00 voor vraag, bied ik de hele maand oktober aan voor de speciale prijs van € 37,50.

Pin It
keyboard_arrow_up