0 Items
Kies een categorie
Kies een categorie

Elke plant en boom heeft zijn eigen specifieke kracht die we kunnen inzetten voor ondersteuning in ons dagelijks leven. We gebruiken het gedroogd als thee, allereerst omdat het lekker is maar daarnaast ook voor zijn medicinale werking.

Als wierook kan het ons spiritueel en emotioneel ondersteunen en bescherming geven. Het wordt nog niet veel gebruikt in onze huidige tijd, echter gedroogde kruiden werden al eeuwen gebruikt als wierook voor ritueel of zuivering.

We kennen allemaal natuurlijk de werking van witte salie en het heilige hout Palo Santo, of hebben er in ieder geval wel eens over gehoord. Maar naast deze 2 bekende producten zijn er veel meer planten, bloemen, houtsoorten en harsen die ons kunnen ondersteunen.

We gebruiken vaak wierookstokjes of kegeltjes, maar deze ondersteunen ons een stuk minder dan het gedroogde kruid, houtsoort of hars zelf. Dit omdat er maar een klein deel van het natuurproduct gebruikt wordt. Bij het verbranden van een plantdeel of boomproduct komt er meer energetische energie vrij en hebben we er meer profijt van.

Wij, als reiki Online, bieden dan ook een groot assortiment van deze natuurproducten aan als wierook. Elk wierookproduct is voorzien van informatie waar je het voor in kunt zetten. Wil je meer over een bepaalde wierook weten, kijk dan in onze webshop.

Support

Heb je vragen neem contact op.
Volg ons op social media.

  • +31652024800
  • anita@reikionline.info

Bedrijfsgegevens

Reiki Online Logo
  • Reiki Online
  • KvK inschrijving: 73034355
  • BTW nummer: NL001360775B27
  • IBAN nummer: NL78KNAB0257946624

Inloggen