You are in control

You are in control

Doe geen dingen omdat anderen het zeggen of vinden dat het de goede weg is, doe wat goed voor JOU voelt.


Soms zijn mensen heel erg onzeker over de dingen die ze zouden willen doen of de richting die ze op zouden willen gaan. Als ze iemand, vaak de verkeerde blijkt later, om advies vragen worden ze een bepaalde kant opgestuurd omdat dit voor hem/haar goed voelt. Vaak is dit in de tegengestelde richting van wat eigenlijk de bedoeling was. Hierdoor raakt de persoon van zijn pad, de richting dat hij/zij heeft bepaald voordat hij/zij werd geboren.

Natuurlijk willen we allemaal advies ontvangen, maar luister alsjeblieft eerst naar je gevoel voordat je een beslissing neemt. Normaal gesproken ontvangen we onbewust namelijk van onze gidsen impulsen, tekens of ingevingen die ons op het juiste pad kunnen houden. Dit gebeurd soms op hele subtiele wijze, waardoor we niet zeker zijn of het inderdaad een boodschap is. Maar geloof me, dit is het wel. Het voelt namelijk goed als je het ontvangt alleen is het vaak dat je de stap niet durft te nemen. En dan komt die andere om de hoek, die hier zijn/haar eigen mening over heeft en wat jou doet besluiten een heel andere richting op te gaan dan wat je eigenlijk in je onderbewustzijn wilde doen.

Jij bepaald, niet een ander. Het is jouw pad, niet die van een ander. Jij moet er een goed gevoel over hebben, niet die ander. Zo kan ik nog even door gaan.

Dus; YOU ARE IN CONTROL, niet die ander.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.