Usui Reiki Master

Usui Reiki Master

De weg er naar toe kan soms hobbelig zijn maar je wordt hierin voor zover mogelijk ondersteund door je Reiki Master. Na je laatste inwijding ben je Usui Reiki Master Teacher.


Een hele mooie titel maar hier hangen ook verantwoordelijkheden aan.
Sommige denken dat nu alles logisch en vanzelf gaat, maar nu begint je leerproces pas. Je kunt heel veel met Reiki energie doen en dit ga je al doende leren en steeds beter begrijpen. Het is niet zo dat alles nu gemakkelijk gaat, je gaat echt wel fouten maken of dingen verkeerd inschatten. Je bent nu je Master Teacher bent niet 'alwetend'. Zeg gerust een keer nee als iets niet goed voelt.
Wat het meest belangrijke is, is dat je de tijd neemt voor jezelf om de energie te gaan begrijpen. Loop niet te hard van stapel, dingen die voor jou bestemd zijn komen heus wel op je pad. Luister naar je intuïtie hierin.

Tijdens je leerproces loop je soms tegen dingen aan waar je even geen antwoord op weet of niet weet hoe je iets moet aanpakken. Dan is het fijn als je op iemand terug kunt vallen. Ik kan je, als spiritueel mentor, hier bij begeleiden door samen antwoorden te zoeken of je een handvat aan te reiken.

Spreekt dit je aan en wil je hier meer over weten of over inwijdingen, neem dan contact met met me op via anita@reikionline.info.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.