Spirituele Gidsen

Spirituele Gidsen

We kennen allemaal het fenomeen beschermengel, iedereen heeft er een maar we hebben naast de beschermengel ook allemaal 1 of meerdere spirituele gidsen die ons helpen op ons pad.

Zelf heb ik een aantal krachtdieren en feeën die mij ondersteunen, beschermen en advies geven. Voor iedereen is het echter anders. Er zijn mensen die engelen als gids hebben, opgestegen meesters of zelfs een god of godin.Gidsen zijn er om ons te ondersteunen en geven advies als we dat vragen.

We weten niet altijd wie onze gidsen zijn, soms laten ze zich zien zonder dat we het weten. Hierdoor kunnen ze de boodschappen die ze brengen niet goed of helemaal niet overbrengen.

Mediteer, vraag aan je gids of gidsen om zich kenbaar te maken. Probeer met ze te communiceren of op een andere manier contact te leggen en vraag hen je te helpen. De hulp kan op allerlei manieren komen, door een visioen, een gedachte die spontaan opkomt of een woord dat je ineens in gedachte hoort. Op wat voor manier het ook komt, sta er voor open.

Zij zijn er voor je om je te helpen in moeilijke tijden, je advies te geven, je te beschermen en je verder te helpen op je pad. Soms zijn ze er voor een korte periode en soms blijven ze bij je gedurende je levens, maar ze zijn er altijd om je iets te leren. De les die we nodig hebben om verder te komen op ons pad.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.