Spiritueel mentor

Spiritueel mentor

Alles om ons heen kent zijn eigen energie, elke boom, plant, dier en steen heeft zijn eigen specifieke kenmerken en energie trillingen. Ook Reiki kent inmiddels heel veel verschillende soorten energieën; natuur, goden, engelen, feeën, krachtdieren en ga zo maar door.


Daarnaast is er veel keus in inwijdingen, van gratis tot duur. Het gaat bij de Reiki energie niet om de prijs, maar waar je naar toe getrokken wordt. Dit is dan meestal ook een onderdeel van het pad dat voor je ligt. Soms kan het zijn dat je naar meerdere soorten energie getrokken wordt en later ook blijkt waarom dit zo is. De aantrekkingskracht van een bepaalde soort energie kan ook ineens veranderen, dit kan zijn omdat je pad een andere weg inslaat of zich verder aan het ontwikkelen is.

Soms weet je nog niet wat je moet kiezen, welke energie jou aantrekt of hoe je met bepaalde energie moet omgaan.

Ik, als spiritueel mentor kan je daar bij helpen. Samen gaan we onderzoeken waar je naar toe getrokken wordt of welk doel je wilt bereiken en wat de passende energie of energieën daarvoor kunnen zijn. Ook kan ik je ondersteunen op het pad dat je bent ingeslagen of wilt inslaan door handvatten aan te reiken, te luisteren naar je ideeën en/of suggesties te doen, maar het kan ook zijn dat je een healing nodig hebt om bepaalde dingen los te laten en verder te kunnen gaan. Ook dit hoort erbij.  

Deze ondersteuning gebeurd telkens in een sessie van 30 minuten. Dit kan telefonisch, via skype, chat of in onze praktijk aan huis. Vooraf hebben uiteraard eerst een intake gesprek, waarin jij aan kan geven waar je hulp bij wilt hebben. Daarna maken we een afspraak voor de sessie en eventuele vervolgsessies.

Wil je een afspraak maken voor een intake gesprek, stuur dan een email naar anita@reikionline.info of vraag deze aan via de webshop.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.