Smudging
Smudging, is het verbranden van kruiden. Witte salie ofwel sage wordt hiervoor 't meest gebruikt en is om negatieve energie bij jezelf, in je huis of welke andere ruimte dan ook te verdrijven.

Smudging kan heel goed helpen bij depressie, angst, rusteloosheid, herstel bij ziekte, maar kun je ook gebruiken als je onenigheid hebt gehad met iemand. Het wordt ook gebruikt voor het uitdrijven van ongewilde entiteiten uit je huis, ofwel huisreiniging.

Smudging is al duizenden jaren oud en werd al gebruikt in het oude Rome, Egypte en Griekenland.

Smudging is heel eenvoudig en eigenlijk kan iedereen dit.
Steek de smudge stick aan en blaas daarna het vuur uit, waarna de smudge stick gaat roken.
Loop rond in de ruimte die je wilt reinigen, in alle kasten, hoeken en vergeet niet de kleine plekjes.De rook is niet gevaarlijk voor mens of dier. Gebruik een schaal, kom of een speciale houder om het as van de smudge stick op te vangen.

Wanneer brandt je salie?
- Als je naar een nieuwe woning verhuisd of appartement, hiermee reinig je de   achtergebleven energieen van de vorige bewoners.
- Na een ruzie.
- Nadat iemand ziek is geweest
- Iets dat je gebruikt hebt aangekocht of gekregen.
- Jezelf als je een slechte bui hebt.
- En uiteraard kun je ook kristallen of andere sieraden hiermee reinigen.
- Meditatie

Er zijn, buiten de welbekende witte salie, diverse andere smudges beschikbaar die je kunnen helpen op je spirituele pad. Zo zijn er ook combinaties van witte salie met bijvoorbeeld rozemarijn, kaneel of jeneverbes. Hierdoor krijg je een combinatie werking van zowel het kruid als de salie bij het vrijlaten van de energieën door verbranding.

Kijk in onze webshop voor de smudge die wij kunnen bieden
Algemeen

Plaats een review

Je review wordt eerst beoordeeld voordat deze geplaatst wordt.