Reiki voor beginner deel 6

Reiki voor de beginner Deel 6

Reiki verandert je leven

Ja, het klinkt gek, maar het is echt zo. Je gaat jezelf weer ‘herontdekken’. Je gaat merken dat je anders naar dingen gaat kijken, anders gaat reageren, rustiger wordt.

Je reuk, smaak, gehoor en zicht wordt anders. Je gaat kleuren waarnemen, waar je ze voorheen niet zag maar ook ga je anders naar muziek luisteren, je lichaam gaat er meer reageren doordat de tonen dieper in je lichaam dringen, je staat meer open voor alles om je heen en ook je intuïtie verbetert.

Dit gaat natuurlijk niet van vandaag op morgen, maar heel langzaam ga je veranderen. Vaak is het zo dat mensen dat ook tegen je zullen zeggen, zij merken eerder de verandering in je op dan dat je zelf doet, dieren merken zelfs de veranderingen die je ondergaat het snelst op en zij reageren hier dan ook sterk op. Reiki heeft dus een hele positieve uitwerking op ons. Dit komt door de mooie universele energie die door ons heen stroomt en zorgt dat we onszelf meer ‘Een’ voelen met deze energie. We accepteren onszelf en anderen meer zoals we zijn. We kunnen wat gemakkelijker met de negatieve dingen omgaan die op ons pad komen en kunnen dit ook sneller een ‘plaatsje’ geven.

Natuurlijk komt dit niet allemaal vanzelf en komen we onszelf eerst nog een keer tegen. We moeten blokkades die we hebben opgebouwd in de jaren ervoor opnieuw onder ogen komen en het verdriet hiervan verwerken en ontstaat er ruimte om nieuwe ervaringen op te doen. Maar hoe meer we deze blokkades verwerkt hebben, hoe meer we onszelf weer terugvinden en worden we ons meer bewust van onszelf.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.