Reiki voor beginner deel 4

Reiki voor de beginner Deel 4

Geleid worden door je gidsen
Ja, je leest het goed. Iedereen heeft een Gids. Dit kan je beschermengel zijn, maar ook een andere gids die zijn hele leven bij je is of zelfs in meerdere levens je bijstaat om je te helpen en te ondersteunen op je pad.

Dit kan een engel zijn, maar ook een krachtdier, een Opgestegen Meester of een God of Godin. Voor iedereen is dit anders.

Zij zijn het die proberen je te ondersteunen in de taak die je hebt op deze aarde. Ze zullen je niet in je oor fluisteren wat deze taak is, maar proberen je wel, als je het toe laat, je te sturen in de juiste richting.

Maar hoe weet ik nou wie mijn gids of gidsen zijn, zul je je afvragen. Dit kun je te weten komen door bijvoorbeeld te mediteren. Vraag als je in mediatie bent of je gids zich aan je wilt laten zien. Nu zal niet iedereen heel specifiek de gedaante van een gids zien, maar kun je wel zijn energie voelen. Of misschien vertelt de gids zijn naam aan je, door middel van een gedachte die in je op komt. Ze kunnen zich op diverse manieren aan je kenbaar maken. Soms tonen zij zich aan je zonder dat je je ervan bewust bent. Het kan ook zijn dat je niet gelijk contact hebt met je gids, maar dat dit zich pas een paar dagen later uit. Als je tijdens je meditatie om hulp vraagt aan je gids zal hij of zij je altijd helpen en bijstaan om je wens uit te laten komen.

Nu is het zo dat je naast je ‘vaste’ gids ook nog andere gidsen gaat ontmoeten op je levenspad. Deze zijn er voor een hele korte of wat langere tijd, om je iets te leren. Zodra je de les die ze brengen hebt geleerd gaan ze weer weg. Wat de les is, die ze je willen leren is natuurlijk voor iedereen verschillend.

Op deze manier word je heel langzaamaan voorbereid op wat je op je pad tegen kan of gaat komen. Het kan ook zo maar gebeuren dat je een heel ander pad gaat bewandelen dan dat je voor jezelf had bedacht.

Wil je meer weten over Spirituele gidsen, kijk dan eens naar mijn mini eBook 'Spirituele Gidsen'

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.