Reiki voor beginner deel 3

Reiki voor de beginner Deel 3

De diverse Reiki energieën

Ik heb al aangegeven dat er veel verschillende energieën zijn. Nu is het zo dat we niet voor alle soorten energie gevoelig zijn. Sommige mensen voelen de energie van Engelen beter dan die van de natuur.

Nu is de energie van de natuur het meest omvangrijk. We kennen boom energie, maar ook kruiden, dieren en zelfs natuur spirit energie. De laatste is onder andere de energie van de feeën, elfen, gnomes en andere element wezens.

Het is dus belangrijk bij het kiezen van de energie waar je mee wilt gaan werken, om met die energie te werken die het best bij je past of die voor jou goed voelt. Om hierachter te kunnen komen bied ik dan ook een aantal gratis inwijdingen aan, zodat je de energie van een bepaalde ‘stroming’ kunt voelen en ervaren. Ook kun je samen met mij, als Reiki Master, kijken met welke energie of energieën je eventueel een ‘klik’ zou kunnen hebben. Dit is zeker verstandig als je in de wereld van de verschillende Reiki energieën dreigt je weg kwijt te raken.

Elke Reiki energie, ook wel modaliteit genoemd, heeft zijn sterke en zwakke punten. Kruiden hebben weer een heel andere toepassing bij healing dan bijvoorbeeld bomen of dieren. Daarnaast kan het soms mooi zijn om een aantal soorten Reiki energie te combineren bij een healing. Dit werkt elkaar niet tegen maar ondersteunt elkaar juist, waardoor de healing sneller plaats zou kunnen vinden. Zelf vind ik het heerlijk om met de natuur te werken en op dit moment word ik heel erg geleid naar kruiden. Ik heb en ben nog steeds bezig mijn eigen ‘kruidentuin’ te channelen.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.