Reiki voor beginner deel 2

Reiki voor de beginner Deel 2

Een inwijding

Om weer in contact te komen met deze energie moet ons lichaam er weer voor open gesteld worden, stel het voor als een radio die wordt afgestemd op een bepaalde zender.

Dit wordt gedaan door middel van een inwijding door een Reiki Master in die specifieke energie. Een Reiki Master is dus iemand die al is ingewijd in die energie en deze mag en kan doorgeven aan anderen. Na een inwijding kan je lichaam een bepaalde energie weer voelen of waarnemen en is het mogelijk om met deze energie te werken.

Voor sommige inwijdingen moet je al bekend zijn met de Reiki energie of moet je al ingewijd zijn in een specifieke energie of energielevel. Een inwijding kan hands-on gegeven worden of op afstand. Wat houdt dit in? Bij een hands-on inwijding ontvang je de inwijding terwijl je fysiek aanwezig bent, dus de Reiki Master staat voor of achter je. Bij een inwijding op afstand zijn er meerdere mogelijkheden. Meestal wordt voor een inwijding gekozen om deze in een Chi-ball te plaatsen. Dit is een bol, gemaakt van energie, waar dan de energie van de inwijding in wordt geplaatst en deze wordt daarna in het universum achter gelaten voor jou, zodat je deze op kunt halen wanneer jij er klaar voor bent. Je krijgt daarna van je Reiki Master te horen hoe je deze Chi-bal (energiebal) op kunt halen. Het is ook mogelijk dat je op afstand 1 op 1 wordt ingewijd. Hiervoor maakt de Reiki Master een afspraak met je, die uiteraard voor beide haalbaar is. Op het afgesproken tijdstip ga je dan rustig zitten en stuurt de Reiki Master op afstand jou de energie.

Op welke manier je ook wordt ingewijd, hands-on of op afstand, de energie van de inwijding is altijd even krachtig. Het kan zijn dat je veel van een inwijding voelt, bijvoorbeeld tintelingen, warmte en ga zo maar door, maar het kan ook zo zijn dat je niets tot bijna niets voelt. Hoe dan ook, de inwijding vindt altijd plaats.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.