Reiki verandert je leven

Reiki verandert je leven

Reiki brengt rust, genezing en liefde. Het verandert je op een positieve wijze. In eerste instantie zul je het waarschijnlijk niet in de gaten hebben, maar heel langzaam aan ga je merken dat je op bepaalde dingen anders gaat reageren, je gemakkelijker met problemen om kunt gaan en deze ook gemakkelijker los kan laten.


Natuurlijk is het zo dat voor je zover bent, je soms al een lange weg hebt afgelegd met het loslaten van allerlei blokkades, dingen uit het verleden die je diep had weg gestopt en nu weer moet confronteren en overwinnen, maar als je dit eenmaal allemaal achter je hebt gelaten en verwerkt, ga je merken dat je op een andere manier naar het leven gaat kijken.

Reiki helpt je emoties te verwerken, rust te vinden met de dingen die je doet, jezelf weer in balans te brengen en jezelf weer lief te hebben en op je zelf te vertrouwen . Het leert je te vertrouwen op je intuïtie en je gevoel. Het helpt bij genezing, zowel fysiek als emotioneel. Nee, het is geen wondermiddel, maar het kan je wel helpen bij dingen te verwerken of pijnen te verlichten.  

Ook kun je mensen helpen met Reiki, mensen die zelf nog geen connectie hebben met deze energie of die even niet kunnen aanspreken. Het is een hele mooie universele energie die zowel, mens, dier als alle natuur kan helpen.

Ik ben nog iedere dag dankbaar dat ik deze mooie energie kan en mag gebruiken om mens, dier en de natuur te helpen.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.