Reiki de energie

Reiki, de energie

Reiki is geen wondermiddel en dus absoluut ook GEEN vervanging van de reguliere geneeskunde. Wat doet deze energie dan wel?

Het motiveert en activeert ons zelfgenezend lichaam, onze gedachten en spirit om actie te ondernemen. Dit kan dus op verschillende manieren en op diverse niveaus.

Reiki is de naam die wordt gegeven aan de universele energie die om ons heen te vinden is. Deze energie kan je helpen om emoties te verlichten, spanning te verzachten en pijn te verminderen. Het helpt je ook om inzicht te krijgen in bepaalde dingen, vult je energie aan als je futloos bent en helpt je bij het beschermen van jezelf.

Deze universele energie zijn we in de loop van ons huidige leven kwijt geraakt en kunnen vaak niet meer uit deze mooie bron de benodigde energie tappen. Dít wordt door middel van een inwijding opnieuw geactiveerd waardoor we dus weer toegang te krijgen tot deze energie.
 
Waarom zijn er zoveel verschillende soorten inwijdingen?
Alles kent en heeft zijn eigen energietrilling en trillingsniveau. Er zijn energieën die ons helpen bij genezing, bescherming, onze spirituele- en persoonlijke ontwikkeling, maar ook om contact te maken met bijvoorbeeld Engelen, spiritdieren, natuurwezens, de natuur zelf, goden en godinnen en ga zo maar door. Door een inwijding in een specifieke energie en/of trillingsniveau, wordt het gemakkelijker om contact te krijgen met die specifieke energie. Er zijn ook vaak meerdere founders die eenzelfde energie hebben gechanneld, dit omdat iedereen een bepaalde energie anders ontvangt en ervaart. De energie van de ene founder kan soms net iets meer impact geven of beter aanvoelen dan de andere. Dit is en blijft altijd per individu verschillend.

Dus Reiki energie is ondersteunend en motiverend maar kan NOOIT vervanging zijn van onze reguliere geneeskunde.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.