Reiki anno nu

Reiki anno Nu

Vroeger was het heel normaal dat je voor een Reiki cursus en inwijding naar de praktijk of het huis van een Reiki Master ging. Vaak was het zo dat deze wat verder weg woonde en je heen en weer reisde.


Al naar gelang de duur van de cursus was je daar een aantal weken tot maanden mee bezig.

Tegenwoordig, met het drukke bestaan dat wij leiden, is dit voor veel mensen geen optie meer. We hebben veel verantwoordelijkheden waardoor het gewoon niet mogelijk meer is om hier de tijd voor vrij te kunnen maken.

Bij Usui Reiki onder andere leer je een healing op afstand te kunnen sturen, maar er zijn meerdere Reiki energieën die je op afstand kunt sturen. De methode om een healing of inwijding op afstand te sturen is dus niet nieuw, maar al vele jaren oud.

Wij, als Reiki Online, proberen hier op in te spelen door inwijdingen en behandeling op afstand te geven. Je kunt dus in je eigen huis, op een tijdstip dat jou uitkomt, een inwijding of healing ontvangen. Deze inwijding of behandeling is net zo krachtig als dat je ze zou ontvangen bij een Reiki Master thuis of in zijn/haar praktijk. Natuurlijk bieden wij je ook de ondersteuning die nodig is, via email, telefoon, Messenger of whatsapp.

Nu je toch op onze website bent, kijk ook eens in onze webshop. Hier bieden wij, naast inwijdingen, een leuke collectie van wierook, beelden en kristallen aan, maar ook natuurgenezingsproducten zoals etherische olie en Bach Bloesem voor mens en dier.Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.