Grove den
De Den kan in heel Europa gemakkelijk worden gevonden, vooral in de wat koudere gebieden zoals Scandinavië. Zijn energie kan op vele manieren helpen met genezing, zowel fysiek, emotioneel als spiritueel.


Fysiek kan de Den onder andere helpen bij huiduitslag en huidschilfers, maar ook bij snijwonden, zweren en urineweginfecties. De Den bevordert ook de doorbloeding en helpt bij verkoudheid, bronchitis en astma.

Emotioneel kan de Den helpen bij het verwerken van schuldgevoelens of wroeging hebben van iets, waaraan je geen schuld hebt. Den geeft liefde en helderheid van geest, waardoor je je sterker voelt en jezelf kunt genezen van oude negatieve gedachtes en schuldgevoelens.

Spiritueel kan de Den energieën activeren die geassocieerd worden met het derde oog. Hierdoor wordt het bewustzijn met de natuur en natuurwezens versterkt en maakt het mogelijk om meer met de natuurwezens samen te werken. Ook wordt het helderziendheid versterkt waardoor het mogelijk kan worden de kleuren van aura’s, stralen en subtiele lichamen te gaan waarnemen.

Voor hulp bij fysieke klachten kun je Aromatherapie inzetten, bij emotionele klachten wordt Bach Bloesem gebruikt. Wil je meer informatie over deze behandeltechnieken hebben neem dan contact met me op

Natuur

Plaats een review

Je review wordt eerst beoordeeld voordat deze geplaatst wordt.