Meervoudige Reiki energie

Meervoudige Reiki energie

Reiki energie is de universele energie die om ons heen is. Deze energie wordt gevormd door  verschillende energieën zoals die van een plant, boom, dier maar ook aarde, lucht en ga zo maar door.


Elk levend wezen heeft zijn eigen krachtige eigenschappen die een unieke energie vormen. Door een afstemming of inwijding op een bepaalde boom, plant of dier kunnen we veel specifieker de energie van deze krachtige eigenschappen aanspreken, er contact mee maken, communiceren en verbinden.

Naar mate je meer inwijdingen ofwel energieën je eigen maakt, zullen deze zich gedeeltelijk met elkaar verenigen. De energieën worden hierdoor sterker en kan het zijn dat je de energie van een specifieke inwijding wat minder intens gaat voelen. Dit houd echter niet in dat wanneer je een  healing geeft met deze specifieke energie, deze minder krachtig zal zijn, je zult het alleen op een andere manier gaan ervaren.

Nu is het zo, dat bij het geven van een healing je wordt geleid om naast de Reiki energie die je gebruikt, een andere energie te laten stromen. Dit wordt je doorgegeven door het Hogere Zelf of Spiritgidsen. Vertrouw dan op je intuïtie en laat het toe. Het kan namelijk zijn dat op een bepaalde plaats een meer specifieke energie nodig is in plaats van de energie die je op dat moment laat stromen voor een healing.

De intentie waarmee je de healing bent gestart, dus een healing voor het allerhoogste goed van de persoon, zal altijd bepalend zijn voor de  energie die nodig is voor de healing bij die persoon of dat dier.

Dit betekent dus dat als je meer verschillende inwijdingen / energieën je eigen hebt gemaakt, je ook meer mogelijkheden creëert om energieën te combineren en deze dan kunt inzetten voor een healing. Uiteraard kun je nog steeds één specifieke energie aanspreken door heel duidelijk in je intentie aan te geven dat je alleen met die energie wilt werken. We werken namelijk met de wet van vrije wil en indien jij besluit geen andere te gebruiken zal deze ook niet actief zijn.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.