Kaarsen en hun kracht
In een vorig artikel heb ik verteld over kaarsen en hun kleuren en welke uitwerking ze kunnen hebben als je ze gebruikt samen met Reiki. Ik wil hier nog even wat uitgebreider op in gaan. Je kunt ze gebruiken voor een sessie voor anderen maar uiteraard ook voor jezelf en je omgeving.

Rust in huis
Steek iedere dag een witte of gele kaars aan in je huis, dit brengt de energie van liefde en licht in je huis waardoor je rust kunt vinden na een vermoeiende dag. Kaarslicht heeft de kracht om lagere energieën te transformeren en hogere energieën in je huis uit te nodigen.

Reiki Zelf Healing
Je kunt violet en groen gekleurde kaarsen aansteken als je jezelf een healing geeft met Reiki. Zowel groen als violet hebben de kracht om diepe heling tot stand te brengen. Violet absorbeert en transmuteert alle gifstoffen die vrijkomen tijdens het genezingsproces. Groen vergemakkelijkt genezing en reparatie.

Emotionele genezing
Wanneer je emotioneel bent, steek dan een roze en een witte kaars aan en ga er voor zitten. Roze is de kleur van liefde. Kijken naar de vlam van een roze kaars kan helpen je hart te genezen en de pijn te verlichten. Witte kaarsen kunnen je helpen om je kracht terug te winnen en je sterk te voelen. Je kunt ook roze en witte kaarsen in je buurt plaatsen terwijl je jezelf met Reiki behandeld.

Afstand Healing
Kaarsen kunnen helpen wanneer we langere tijd een healing willen sturen naar een persoon, oorzaak of situatie. Bijvoorbeeld mensen die zich ziek zijn, wereldwijde crises zoals natuurrampen, gebieden waar oorlog en geweld gaande is of naar de Moeder Aarde in het algemeen. Steek een witte, roze of gele kaars aan, teken de gewenste symbolen boven de kaars en vraag of de kaars Reiki kan sturen naar een bepaalde persoon, oorzaak of situatie terwijl deze brandt.

Zelf maak ik heel veel gebruik van de ondersteunende werking die kaarsen kunnen geven, voor healing, bij het geven van inwijdingen, voor bescherming en contact met mijn Spirit gidsen en krachtdieren maar ook om inspiratie op te doen.
Algemeen

Plaats een review

Je review wordt eerst beoordeeld voordat deze geplaatst wordt.