Je pad

Je pad

 Voor iedereen is deze anders. Voor mijzelf is deze duidelijk, ik ben een teacher (leraar) en coach, en mijn pad is om mensen te ondersteunen, te leren en te helpen op hun pad. Dit doe ik dan ook vol liefde.


Teacher zijn is echter niet zo vanzelf sprekend, een teacher ben je, het zit in je en is ook niet voor iedereen weggelegd. Sommigen voelen zich heel erg geroepen om mensen te healen of om dieren te helpen en bij te staan. Anderen kiezen ervoor om de energie alleen voor zichzelf te gebruiken.

Doe wat goed voelt en laat anderen niet jouw pad bepalen. Laat je niet door anderen leiden maar doe wat je intuïtie en gevoel je ingeeft.

Hierdoor kan het zijn dat je mensen die dicht bij je stonden "verliest", maar laat dit je niet tegenhouden. Soms is het pad dat je bewandeld niet zo recht als je denkt en moet je leren van de obstakels die je tegenkomt.

Ook kan het zo zijn dat je ineens een andere richting uitgestuurd wordt en blijkt dat je eerst iets anders moet leren voordat je verder kunt op je pad. Het is aan jou de keuze dit te doen of te laten. Niemand kan voor jou deze keuzes maken, je kunt hulp vragen, maar jij bent uiteindelijk degene die de beslissing moet nemen.

Het gebeurd ook wel eens dat mensen precies weten hoe jouw pad er uit zou moeten zien, wat jij zou moeten worden of wat je zou moeten doen. Dit werkt niet zo. Iemand anders kan en mag nooit jouw pad bepalen. Het is aan jou en niemand anders om de keuzes te maken. Door je te laten beïnvloeden op deze manier door anderen kun je van je pad afraken en hierdoor spiritueel misschien niet groeien naar wat je wilt zijn. Als dit gebeurd probeer dan weer je weg terug naar je pad te vinden, met of zonder hulp van anderen.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.