Inwijdingen hoe zit het nu

Inwijdingen hoe zit het nu

Ik weet dat er veel vragen zijn over het hoe en wat over inwijdingen en ik hoop in dit artikel een en ander wat duidelijker te maken. We kennen veel inwijdingen in diverse modaliteiten.


Elk van de inwijdingen heeft zijn eigen speciale energie, welke allemaal hun oorsprong hebben in de universele energie, de energie die om ons heen is.

Ze geven ons een krachtigere connectie met bv feeën, krachtdieren, goden en godinnen en opgestegen meesters.Ook kennen we energieën die helpen bij bepaalde ziekten. Vaak gaan bepaalde energieën gepaard met symbolen, om de energie die je gebruikt kracht bij te zetten.

De inwijdingen kunnen op een aantal verschillende manieren worden doorgegeven. De meest bekende is in persoon of hands-on. Dit houd in dat je tegenover je Reiki master zit terwijl de energieën worden overgedragen. Dan kennen we de afstand inwijding. Hier kennen we een aantal manieren om iemand de inwijding te geven. Je kunt een dag en tijd afspreken die jullie beide uitkomt en op de afgesproken tijd de inwijding geven. Je kunt ook de inwijding in een energiebal zoals bijvoorbeeld een chi-bal of Engelachtige bol van licht plaatsen met de intentie dat de persoon deze op kan halen als hij/zij er klaar voor is.

Welke manier je ook gebruikt voor een inwijding, de inwijding zal altijd even krachtig binnen komen als dat de ontvanger aan kan. Hierdoor kan het zijn dat de een veel meer ervaart dan de ander, maar de energie zal altijd aankomen en zich settelen in je lichaam.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.