Inwijding ontvangen en nu

Ik heb een inwijding ontvangen en nu?

Dit is een van de vragen die ik regelmatig te horen krijg. Ook krijg ik vaak de vraag hoe je de energie kan gebruiken en hoe deze te activeren.


Ik ga proberen in dit artikel een en ander uit te leggen.
Als je een inwijding hebt ontvangen, is het in eerste instantie heel belangrijk dat je met de energie gaat oefenen. Dit zodat je lichaam aan de energie kan wennen en jij de energie gaat begrijpen. Dat doe je door je zelf een healing te geven met de energie.

Hoe? Spreek hardop of in jezelf de intentie uit dat je de energie wilt starten. Het kan zijn dat je handen warm worden of gaan tintelen, dit is een teken dat de energie stroomt. Dit is per persoon verschillend. Plaats dan je handen een aantal minuten steeds op verschillende delen van je lichaam om jezelf een healing te geven. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de basis handposities van Usui Reiki gebruiken, de plaatsing van de handen is niet zo belangrijk, het is belangrijk dat je het doet.

Als je dit een tweetal weken hebt gedaan kun je, als je dat wilt, andere personen een healing geven. Ook kun je nu eventueel andere mensen gaan inwijden. Hoe dit in zijn werk gaat staat negen van de tien keer beschreven in de handleiding.

Als je nog niet veel ervaring hebt met reiki energie neem dan echt de tijd om de energie goed te gaan voelen en begrijpen, voordat je de energie als healing of inwijding aan iemand anders gaat geven.

Naarmate je meer ervaring krijgt met de reiki energie zul je gaan merken dat je een nieuwe energie sneller en makkelijker oppakt.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.