emotionele wonden helen

Het helen van oude emotionele wonden

Reiki kan helpen bij het helen van oude wonden, door een healing te sturen naar een situatie in het verleden. Dit verandert uiteraard niet wat er gebeurd is maar kan wel zorgen dat het gevoel wat je over de situatie kan veranderen.


Vaak is het zo dat een nare gebeurtenis in het verleden ons nog steeds bewust of onbewust bezig houd. Hierdoor kunnen we niet verder en blijven we steken op ons pad. Door Reiki te sturen naar de situatie kunnen we onszelf helpen om de blokkade of het probleem los te laten. Hierdoor kunnen we een situatie op een hele andere manier zien, dan dat we die van te voren zagen, misschien zelfs als iets positiefs.

Door het sturen van Reiki naar het verleden, wordt de negatieve energie die over de situatie hangt, verwijdert en maakt de weg vrij voor nieuwe en positieve ervaringen.

Hoe sturen we de Reiki energie naar een situatie in het verleden :
Ga rustig zitten of liggen op een plaats waar je niet zo snel gestoord kunt worden en ontspan. Zodra je ontspannen bent haal je de situatie op, waar je de healing naar toe wilt sturen. Laat alle gevoelens die hierdoor weer naar voren komen toe, onderdruk het niet.

Gebruik nu, terwijl je ontspannen blijft zitten of liggen, het afstand symbool HSZSN om Reiki te sturen naar de situatie. Als je een Reiki Master bent, stuur dan ook het Master symbool. Gebruik SHK en andere symbolen als je intuïtie dit aangeeft. Laat alle gevoelens die bij deze healing vrij komen toe, goed of slecht, een probeer te blijven ontspannen.

Laat de liefdevolle en helende energie de situatie omarmen en de negatieve energie omzetten in positiviteit.

Als je het gevoel hebt dat je klaar bent met de healing en je rust hebt gevonden betreffende de situatie stop je de behandeling. Soms duurt het wat langer om een oude wond te genezen, vooral als deze veel impact hebben gehad op je leven. Vergeet niet nadien water te drinken.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.