Inwijding ontvangen

Een inwijding ontvangen

Je hebt besloten om een bepaalde inwijding te ontvangen en na de inwijding te hebben aangevraagd en eventueel betaald, ontvang je de handleiding en krijg je te horen dat de inwijding voor je klaar staat en dat je deze op kunt halen.


En dan.. hierover krijgen we regelmatig vragen.
De inwijding wordt klaar gezet in een chi-ball en blijft beschikbaar totdat je hem ophaalt. Er is geen tijdslimiet, de inwijding blijft dus in het universum klaar staan voor je tot jij zover bent op deze op te halen.

Het ophalen van de inwijdingen doe je door een intentie uit te spreken. Dit is een tekst die je vanuit je hart zegt, in jezelf of hardop. Sommige mensen zijn bang dat als ze de tekst niet precies of goed uitspreken dat de inwijding niet geactiveerd wordt en ze deze niet ontvangen. Wees gerust, het gaat niet om het precies uitspreken van de tekst maar om de intentie waarmee je het uitspreekt.

Het kan gebeuren dat je na het uitspreken van de intentie en tijdens het ontvangen van de energie van de inwijding wordt gestoord of in slaap valt en je daardoor jezelf niet volledig kunt concentreren op de inwijding. Dit houdt niet in dat de inwijding dan stopt. Je blijft de energieën gewoon ontvangen, alleen zul je dan niet veel van deze mooie energieën mogen meemaken.

Je leest af en toe dat sommige mensen hele mooie ervaringen hebben bij het ophalen van een inwijding. Dit is ook iets wat vele van ons verwachten, helaas is dat zeker niet altijd het geval. Het is sterk afhankelijk van de inwijding die je ontvangt in combinatie met je persoonlijke eigenschappen als ontvanger. We zijn nu eenmaal allemaal anders en hierdoor ervaart de een heel veel, en de ander weinig tot niets bij diezelfde inwijding.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.