Een healing geven

Een healing geven

Bij de meeste inwijdingen is het zo dat als je deze hebt ontvangen je met deze energie een healing aan anderen kunt geven. Let hierbij altijd wel op de "Wet van vrije wil". Dit houdt in dat je nooit zonder toestemming zomaar een healing mag sturen. Er zijn uitzonderingen hierop maar die leer je als je bij mij de Usui Reiki cursus doet en hoe je hier mee om moet gaan.

Bij het hands-on of op afstand geven van een healing moet je echter met nog een aantal dingen rekening houden. Geef of stuur bijvoorbeeld geen healing als je zelf ziek bent of emotioneel bent op wat voor wijze dan ook. Als je wel een healing geeft of stuurt kan het zijn dat je dan energieën meestuurt die niet puur zijn en een negatief effect hebben op de persoon die de healing ontvangt. Zelf sluit ik me altijd af waardoor ik geen andere energieën meestuur maar niet iedere Reiki Master weet hoe je deze techniek moet toepassen.

Jijzelf als ontvanger kunt in ieder geval heel veel ondervangen door aan te geven dat je alleen maar de pure energie van de healing wilt ontvangen. Als je deze intentie uitspreekt voordat je de healing ontvangt kun je meestal veel van de verkeerde energieën die gestuurd zouden kunnen worden buitensluiten en kun je genieten van de pure energieën van de healing.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.