Een chiball, wat is het en hoe gebruik ik het

Een chiball, wat is het en hoe gebruik ik het

De meeste mensen gebruiken de chi ball methode om een inwijding op afstand te sturen. Deze werkwijze kan zeer effectief zijn en wanneer de chi ball bereid is kan de ontvanger deze ophalen wanneer het hem/haar het beste uitkomt.

Een chi ball is een energie bal die wordt gemaakt en door een ander persoon kan worden ontvangen. Een chi ball wordt bereidt met de intentie om een specifiek persoon af te stemmen / in te wijden en bevat positieve energie en symbolen van de afstemming die de persoon gaat ontvangen. De chi ball kan op elk moment worden bereid en de ontvanger deze ontvangen wanneer het hem/haar het beste uitkomt - is er geen afstands- of tijdslimiet.

Een afstemming/inwijding via een chi-ball doorgeven :
Allereerst moet je ontspannen en in een positieve gemoedstoestand zijn, je werkt namelijk met energie en intentie en als je onrustig bent en een energiebal creëert, zou je deze negatieve sfeer kunnen doorgeven aan de ontvanger. Dus het is echt belangrijk om in een harmonieuze gemoedstoestand te zijn.

Zodra je klaar bent om de inwijding te gaan voorbereiden ga je op een stoel zitten. Wrijf een paar minuten in je handen. Hou ze nu dicht tegen elkaar. De vingertoppen en de handpalmen mogen niet tegen elkaar aanzitten. Zorg dat je handen enigszins bol staan. Maak de afstand tussen je handen steeds iets groter en kleiner door ze langzaam van elkaar af en naar elkaar toe te bewegen. Op een gegeven moment voel je de energie tussen je handen als een soort weerstand. Het kan warm of koud aanvoelen. Met deze energie ga je de chi ball vormen. Kneed de energie tot een ronde bal tussen je handen. Vraag nu eventueel je gidsen om je te begeleiden. Vervolgens spreek je de intentie uit voor wie de chi-ball bestemd is en welke inwijding in deze chi-ball geplaatst wordt. Je kunt ook de symbolen van de inwijding insluiten - stel je gewoon voor dat deze worden toegevoegd aan de chi-ball energie. Zodra je voelt dat alles wat je wilt toevoegen in de chi-ball is geplaatst – is de chi-ball voltooid. Vervolgens haal je diep adem en blaas je zachtjes de chi-ball weg uit je handen met de intentie dat deze naar de persoon zal gaan die hem mag ontvangen. Tot slot, dank altijd de energiebronnen waarmee je hebt gewerkt, tevens alle gidsen en engelen, enz.
Terug naar blog

1 reactie

mooi uitgelecht

mario voorjans

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.