Dierenhealing

Dierenhealing

Meerdere keren per jaar gaan we er met de camper op uit, om de rust op te zoeken en in de natuur energie op te doen. Op de camper plaatsen waar we staan, zijn ook vaak honden die gezellig met hun baasje(s) mee mogen.


Soms gebeurd het dat ik naar een dier wordt getrokken of het dier naar mij. Als Energetisch dierentherapeut heeft dit voor mij een speciale betekenis. Het dier heeft dan meestal wat energetische hulp nodig. Dit is iets dat ik dan ook met liefde geef. Nadien krijg ik meestal van het baasje te horen dat de behandelde hond veel rust heeft gekregen.

Net als wij mensen kunnen ook dieren last hebben van spanning, stress of andere kwaaltjes. Nu kan een dier slecht aangeven waar het probleem zich precies bevind. Door een energetische behandeling, speciaal voor dieren, is het mogelijk om de knelpunten te traceren en te behandelen. Een behandeling geeft ze rust, brengt hun chakra’s in balans en kan op deze manier verlichting brengen en zelfs hun karakter of gedrag in positieve zin veranderen.

Een behandeling kan hands-on maar ook op afstand gebeuren, dit laatste is voor de meeste dieren fijner, omdat ze dan in hun eigen bekende omgeving zijn en hun baasje bij hen in de buurt is.

Wil je meer weten of heb je een dier die je wilt opgeven voor een behandeling, neem dan contact op door een email te sturen naar anita@reikionline.info of kijk op onze website onder ‘Behandelingen en Coaching’.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.