Magie van de natuur
De natuur bestaat uit alles om ons heen, het universum, de dieren, de planten en bomen. Het helpt ons emotioneel en spiritueel, beschermt ons, geeft ons kracht en ontspanning, helpt bij genezing maar ook bij energetische reiniging.

We kunnen de magie van de natuur op meerdere manieren ervaren. De meest bekende is natuurlijk het wandelen in het bos, waarna we ons ontspannen en rustig voelen. Dit komt door de energie die de bomen en planten uitstralen en de geur die we mogen ervaren. 

Door bijvoorbeeld een plant- of boomdeel gedroogd bij ons dragen, in en om ons huis strooien of in de sloop van ons kussen doen, kan de natuur ons fysiek, emotioneel en spiritueel ondersteunen.  

Maar ook door het branden van wierookkruiden kunnen we deze magie ervaren. Tijdens het branden komt namelijk de energie en geur van de plant of boom vrij en kunnen we deze via onze neus en mond opnemen. De energie die vrijkomt zet ons zelf genezend lichaam aan om ‘actie’ te ondernemen.

Etherische olie kan ons ook op deze manier helpen. Dit kan door specifieke etherische olie in een diffuser te doen, of in water in een aromabrander. Maar ook via de huid, je moet de etherische olie dan wel vermengen in een basisolie of bijvoorbeeld in je douchegel of -shampoo.

Ook Reiki werkt met de energie van de natuur, de energie die om ons heen is. Je kunt deze energie ervaren bij een Reiki behandeling of een Reiki inwijding waarbij je wordt opengesteld voor een specifieke energie en deze kunt gebruiken voor jezelf of voor anderen.

Elk onderdeel van de natuur, het zij een plant, een boom, een dier of zelfs de elementen helpen ons met hun krachtige eigenschappen en laten ons dit voelen door hun energie.

Laten we dus zuinig zijn op Moeder Aarde en genieten van wat zij te bieden heeft!
AlgemeenNatuur

Plaats een review

Je review wordt eerst beoordeeld voordat deze geplaatst wordt.