De band met je Reiki Master

De band met je Reiki Master

De band met je Reiki Master is heel speciaal. Je deelt soms dingen met hem of haar en het is dan ook belangrijk dat er een vertrouwensband is en dat je een goed gevoel hebt bij de connectie die jullie beide hebben.

Elke Reiki Master heeft zijn eigen persoonlijke energie. Hierin schuilt ook een deel van zijn/haar karakter. Bij een inwijding gaat een deel van deze energie mee, aangezien een Reiki Master een inwijding in liefde doorgeeft. Dit is vaak terug te voelen in de energie die je ontvangt.

Hierdoor kan het gebeuren dat je op de een of andere manier het gevoel krijgt dat hij of zij toch niet de persoon is die je verder zou kunnen helpen op je pad. Als dit gebeurd, is het verstandig om even een stap terug te doen, je intuïtie te volgen en op zoek te gaan naar een Reiki Master die je wel kan helpen en waar je je goed bij voelt.

Dit is de reden waarom ik meerdere gratis inwijdingen aanbied, niet alleen om je te laten ervaren wat Reiki is en kan, maar ook zodat je mijn persoonlijke energie kan voelen zodat je weet of de connectie die wij samen zouden opbouwen jou een goed gevoel geeft. Want dat is wat voor mij voorop staat. Daarnaast zal ik altijd de vragen die je hebt proberen te beantwoorden en je hulp bieden als dat nodig is.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.